Motivatie

  • College door Niels van Buren. Niels nam ons mee in zijn persoonlijke verhaal hoe je kracht kan halen uit een tegenslag. Op deze pagina vind je alle informatie en publieksvragen die in en tijdens dit college naar voren kwamen.
  • Tijdens het college typen wij mee. Deze aantekeningen worden omgezet tot een artikel waarin alle besproken zaken staan uitgewerkt.

Motivatie – College

Niels van Buren deelde in het college over motivatie zijn verhaal over de kracht van tegenslag. Hoe ga je om met een tegenslag? En hoe kun je jezelf blijven motiveren om doelen te stellen? Niels van Buren is directeur eigenaar van Swink, een buitengewoon...

Lees meer

Motivatie – Publieksvragen

Hoe accepteer je een tegenslag?“Bij mij heeft het acceptatieproces best een tijdje geduurd. Mensen zien nu achteraf alleen het eindresultaat, maar het hele proces is heel lang. Wat mij heeft geholpen is erover praten met familie en vrienden en er open en transparant...

Lees meer

Inschrijven nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van komende colleges? In de nieuwsbrief worden de uitnodigingen voor colleges en webinar-links verstuurd. Mis niets en schrijf je in!